Open Training Management start weer

Open Training Management start weer

Ben jij manager van een team? Of een business unit? Wil jij je effectiviteit vergroten bij het bewerkstelligen van veranderingen? Zowel bij jezelf en je (management) team? Drie keer met ‘ja’ geantwoord? Dan is de Open Training Management “ Het initiëren van veranderingen” echt iets voor jou.

Training Management praktijk- en resultaatgericht

Dit is een training die je ondersteunt bij het halen van een hoger rendement. Uit jezelf én uit je medewerkers. De training bestaat uit zes dagen, verspreid over 6 maanden. Na een half jaar is er een verankeringsdag. De training is praktijk- en resultaatgericht. 80% van de tijd wordt besteed aan oefenen en toepassen. Je leert namelijk vooral door eigen ervaring. Ook is er tijdens de training voldoende tijd ingebouwd voor feedback. En voor het delen van kennis en ervaringen.

Aspecten die aan de orde komen:

  • Hoe realiseer je de gewenste veranderingen binnen je team of business unit?
  • Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik deze verder ontwikkelen en inzetten?
  • Hoe motiveer je jezelf en anderen?
  • Op welke manier behaal ik snellere en betere resultaten binnen de gewenste tijd?
  • Hoe ga ik met verschillende karakters en persoonlijkheden om in mijn team?
  • Hoe kan ik mijn team beter laten samenwerken?

Roel van Schie, algemeen directeur bij Sjaak van Schie zegt er het volgende over:

“Door het deelnemen aan de managementtraining heb ik mijn kennis met betrekking tot het managen van een team en mijzelf vergroot. Hierdoor kan ik effectiever en professioneler optreden. En meer taken gedaan krijgen in kortere periode. Mijn positieve attitude richting medewerkers is daarbij een goed hulpmiddel. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in de beslissingen die ik als manager neem”

Voor wie is de Open Training Management?

De training is voor (ervaren) managers uit het bedrijfsleven. Voor managers die zich verder willen bekwamen in het resultaatgericht en motiverend begeleiden van mensen.

Wil jij deze training ook volgen? Of wil je er meer informatie over? Neem dan contact met ons op via secretariaat@q-impact.com. Bovendien kun je hier de brochure “Het initiëren van veranderingen” downloaden.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws of onze interessante artikelen ter inspiratie? Volg ons dan op LinkedIn of Facebook. Zo blijf je altijd up-to-date.

Q-Impact. Quality in behavior.