GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeIndividuele ontwikkelingDirectietraining

Directie en topmanagement effectiviteit: visionair en bevlogen leiderschap

Als leider sta je voor de uitdaging om jouw organisatie succesvol aan te sturen en deze te laten groeien en ontwikkelen. Daarbij is een krachtige visie onontbeerlijk. Een visie geeft richting, inspireert en zorgt dat mensen in beweging komen. Deze leiderschapstraining helpt jou bij het creëren van een krachtige visie en hoe je deze implementeert, om daarmee de bevlogenheid in jouw organisatie zichtbaar toe te laten nemen.

Download brochure Gratis intake

Locatie: Hotel Oud Londen in Zeist
Start: 24 september 2024

Directie Training Visionair en bevlogen leiderschap
1 x 2 dagen + 4 x 1 dag + 1 verankeringsdag

Het doel van deze training is jou als leider en eindverantwoordelijke te ondersteunen om jouw organisatie op een hoger plan brengen. Hoe kun je meer IMPACT hebben en daarmee met jouw organisatie consistente en duurzame resultaten te realiseren. Een uitdagend traject die je zeker zal inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Het beste moment om een boom te planten is 20 jaar geleden. Het een na beste moment is NU!

De volgende aspecten komen in de training aan de orde:

  • Wat zijn kenmerken van succesvolle organisaties;
  • Welke factoren zijn bepalend voor het (lange termijn) succes van een organisatie;
  • Wat zijn de sleutelfactoren om mensen bevlogen aan het werk te krijgen;
  • Wat betekent dit voor mijn stijl van leidinggeven;
  • Wat is effectief in mijn gedrag en welke zaken ga ik aanpassen of veranderen om met bevlogenheid mijn organisatie aan te sturen.

Deelnemers

De deelnemers bestaan uit directieleden en senior managers van (internationale) ondernemingen, die in hun functie leidinggeven aan managers. De selectie van deelnemers vindt plaats op basis van niveau, persoonlijkheid en diversiteit in achtergrond en ervaring.

Werk alsof je al in de toekomst bent
Werk alsof je al in de toekomst bent
De directietraining heeft inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen. Met deze punten zijn we tijdens de training aan de slag gegaan. Het draait voor een groot gedeelte om je eigen gedrag en de veranderingen daarin. Als je van A naar B wilt, zal je altijd vanuit B moet werken. De 'B' wordt in een kleine groep met andere leidinggevende, voor iedereen persoonlijk gecreëerd. Ik kan mededirecteuren deze training van harte aanbevelen
Wim Stolk, Directeur Waterpas
Inzichten door praktische workshops
Inzichten door praktische workshops
Tijdens de training "Visionair en bevlogen leiderschap" van Q-Impact heb ik Peter Wijnands leren kennen als een prettige gesprekspartner en een zeer betrokken trainer. Hij maakt verbinding en creëert ruimte voor de individu en de groep. Peter maakt verbinding met de mens achter de praktijk, toont oprecht interesse en neemt iedereen serieus. Tijdens de training is er veel aandacht voor theorie, de praktische workshops ( rollenspellen) zorgen voor de meeste inzichten. Ik vond het fijn om deelgenoot te zijn van een groep mooie en inspirerende ondernemers. Doordat er veel interactie is heb ik ook van hen geleerd. Ik ben dankbaar voor de getoonde openheid en kwetsbaarheid. Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt door wat ik ervaren heb, dan is dat mijn bedoeling. Een aanbeveling dus!
Cidem Kalkan, Service manager bij Meiko

Download brochure Gratis intake

Wat zijn de kosten voor de training?

Voor meer informatie over de investering die gemoeid is met de training kun je een mail sturen naar info@q-impact.com. Wij geven jou dan de exacte investering die gemoeid is met de training.

Krijg ik een bewijs van deelname of certificaat na afloop van de training?

Wanneer je alle trainingsdagen hebt deelgenomen en de bijbehorende opdrachten zijn uitgevoerd ontvang je certificaat als bewijs van deelname en succesvolle afronding van de training.

Hoeveel tijd moet ik investeren ter voorbereiding en studie voor de training?

Je kunt rekening houden met 3 a 4 uur voorbereiding en studie tijd per trainingsdag.

Is er ook tijd voor individuele coaching gedurende het trainingstraject?

Halverwege de training is er een coaching gesprek gepland tussen de trainer en de deelnemer. Daarnaast is er altijd een intake gesprek vooraf gaande aan de training en is de trainer bereikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende de training.

Zijn er nog andere locaties waar de training gegeven wordt?

In principe vindt de training plaatst op de locatie die aangegeven staat op de site. Op basis van woonplaats van deelnemers is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen in de trainingslokatie mits dit voor alle trainingsdeelnemers akkoord is en past.

Wat is de start- en eindtijd van de trainingsdagen?

Alle trainingsdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Alleen de eerste dag van de Directie training start om 13.30 uur en heeft een avondprogramma tot 21.30 uur.

Wat als ik een trainingsdag mis vanwege vakantie of ziekte?

Je krijgt alle materialen van de gemiste trainingsdag. In overleg met de trainer wordt bepaalt hoe je de gemiste dag kunt inhalen zodat je training goed kan vervolgen.

Download brochure Gratis intake

Bekijk ook de andere trainingen

Q-impact levert diensten op het gebied van trainen, coachen en HR advies. Benieuwd naar onze andere trainingen?