GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeIndividuele ontwikkeling

Bevlogenheid creëert positieve energie en betrokkenheid

Bevlogen je werk doen, inspirerend leidinggeven, betere salesprestaties of een grotere klanttevredenheid; met training en coaching helpt Q-impact jou naar een hoger niveau qua competenties, gedrag en vaardigheden. Het resultaat is meer bevlogenheid en betere resultaten in je werk. Wij bieden trainingen voor directie, management en commerciële medewerkers.

De individuele trajecten die Q-impact aanbiedt zijn erop gericht individuele talenten te ontdekken en in te zetten. Daar gaan we doelgericht en heel praktisch mee aan de slag. Dit is ook de reden dat de trainingsdagen verspreid zijn over meerdere maanden. Je kan daarmee het geleerde uit de training direct toepassen in jouw werksituatie. Waarom doen we dit? Wij geloven dat een mens voornamelijk leert door te doen en ervaring op te bouwen. Daarnaast kost het tijd om gedrag aan te passen of te leren. Die tijd zorgt ervoor dat je het geleerde kan borgen en het een onderdeel van jezelf wordt.

Wil je meer weten over onze trainingen? Of wil jij je aanmelden voor een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via onze website.

Wat men moet leren doen, leert men door het te doen
- Aristoteles

Contact opnemen