Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeAgenda

Agenda

Directie en topmanagement effectiviteit: visionair en bevlogen leiderschap

9 januari 2024
Locatie: Hotel Oud Londen in Zeist
Nog 5 plekken

Doel van deze training is jou als leider en eindverantwoordelijke te ondersteunen om je organisatie op een hoger plan brengen. Hoe kun je meer IMPACT hebben en daarmee met je organisatie consistente en duurzame resultaten te realiseren. Een uitdagend traject die je zeker zal inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Meer informatie over de training Reserveer je plek

Management Training: leidinggeven met impact

1 februari 2024
Locatie: NH Hotel Jan Tabak Bussum
Nog 6 plekken

Als manager wil je een positieve impact hebben op je team. Om mensen beter te laten samenwerken, meer rendement uit de aanwezige talenten te halen of om verbeteringsenthousiasme te vormen. Hoe kun jij als manager jouw kwaliteiten optimaal inzetten om dit te realiseren? Welk gedrag is dan effectief en welke vaardigheden helpen om de impact op je team te vergroten?

Meer informatie over de training Reserveer je plek

Verkoop training: de bevlogen verkoper

7 maart 2024
Locatie: NH Hotel Jan Tabak Bussum
Nog 5 plekken

De training heeft als doel om jouw persoonlijke effectiviteit op commercieel gebied te laten groeien. Q-impact laat zien welke factoren van invloed zijn op het aankoopproces en hoe je deze factoren kunt inzetten om jouw commerciële doelen te realiseren. Ook krijg je meer inzicht in jouw stijl van verkopen en waar je sterke punten liggen zodat je deze kan inzetten om effectiever nieuwe klanten te werven. Ontwikkel jouw talenten om bevlogen te kunnen verkopen.

Meer informatie over de training Reserveer je plek