Vraag een gratis DISC leiderschap analyse aan.
Waardevolle inzichten in uw leiderschapstijl, sterktes en aandachtspunten.
Gratis analyse
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q Impact

Q-impact: ontwikkelaars van bevlogenheid

Q-impact is gespecialiseerd in het werken met MKB-organisaties in Nederland. Wij werken resultaatgericht en pragmatisch aan structurele verbeteringen.

Wij weten dat bevlogen medewerkers een enorme impact hebben op de bedrijfsgroei en het resultaat. Q-impact biedt MKB-organisaties kennis, waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om medewerkers bevlogen te krijgen en te houden. Dat doen wij door het geven van adviezen en trainingen, het begeleiden en coachen van medewerkers en het afnemen van assessments.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Over Q-Impact

Ons team

Q-impact heeft een enthousiast multi-disciplinair team van professionals voor jou klaar staan, die intensief samenwerken en kennis delen. Ons doel: een positieve impact realiseren op de kwaliteit, groei en resultaat van mensen in organisaties.

Alle professionals die samenwerken vanuit Q-impact zijn zelfstandig ondernemer en hebben hun eigen expertise. Door de kennis en kwaliteiten samen te brengen, realiseren we de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers op het gebied van gedragsverandering en bevlogenheid in organisaties.