GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q Impact

Q-impact: ontwikkelaars van bevlogenheid

Q-impact is gespecialiseerd in het werken met MKB-organisaties in Nederland. Wij werken ruim 10 jaar op een resultaatgerichte en pragmatische wijze aan structurele verbeteringen in organisaties. Daarbij is onze missie “Iedereen bevlogen aan het werk”. Wij weten dat bevlogen medewerkers een enorme impact hebben op werkgeluk, bedrijfsgroei en het financieel resultaat van ondernemingen. Q-impact biedt organisaties kennis, waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om medewerkers bevlogen te krijgen en te houden. Dat doen wij door het geven van organisatieadvies, trainingen en het coachen van medewerkers. Wij werken daarbij samen met een aantal strategische partner, w.o. Pridea, House of Coherence, In-Return, C-insight en Casemier coaching. Door het gestructureerd en weloverwogen inzetten van onze gezamenlijke expertise kunnen wij onze impact op het (toekomstig) succes van onze klanten aanzienlijk verhogen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Over Q-Impact

Ons team

Q-impact heeft een enthousiast multi-disciplinair team van professionals voor jou klaar staan, die intensief samenwerken en kennis delen. Ons doel: een positieve impact realiseren op de kwaliteit, groei en resultaat van mensen in organisaties.

Alle professionals die samenwerken vanuit Q-impact zijn zelfstandig ondernemer en hebben hun eigen expertise. Door de kennis en kwaliteiten samen te brengen, realiseren we de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers op het gebied van gedragsverandering en bevlogenheid in organisaties.