GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeIndividuele ontwikkelingCoaching

Een klankbord om persoonlijke groei te realiseren

De Q-impact-coach is een klankbord voor zakelijke aanpak en/of persoonlijke effectiviteit. Iemand die goed luistert, meedenkt en waar nodig ook een spiegel voorhoudt. Het is een ervaren coach die helpt bij het bewustmaken van de eigen gedachten en inzicht geeft in effectieve en ineffectieve gedragspatronen. Hij of zij ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes die bij jou passen. Het doel is om jou sterker te maken. Samen werk je aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, succes en bevlogenheid in je werk en je leven.

Q-impact verzorgt de volgende vormen van coaching:

  • Loopbaancoaching;
  • Coaching op competentie- en talentontwikkeling;
  • Business coaching.

Wil je meer weten over onze coaches en hun aanpak? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Zijn de coaches gecertificeerd?

De coaches bij Q-impact hebben specifieke specialisaties. Alle zijn gecertificeerd voor hun specifieke vakgebied (loopbaancoaching, talent ontwikkeling, mediation, conflicthantering etc.). Daarnaast zijn het mensen met ruime werk- en praktijkervaring.

Is het mogelijk om subsidie te krijgen voor een coaching traject?

In een aantal gevallen is dat het geval. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de vraag van de coachee en de beschikbare regelingen op dat moment. Stuur ons een mail of bel ons en dan kunnen we jou meer informatie geven over de mogelijkheden.

Hoe ziet een coaching traject eruit bij Q-impact?

De vraag, de omgeving waarin iemand werkt en zijn persoonlijkheid zijn bepalend voor het coaching traject. Hoe complex is de vraag? En welke coach kan zich het beste inleven in de situatie van de deelnemer en sluit aan bij de persoonlijkheid van de coachee. Op basis van deze factoren wordt een voorstel gemaakt voor een coaching traject. De duur kan variëren van 1 gesprek tot een traject van 3-6 maanden.

Vindt er een intake gesprek plaats? En, zo ja zijn daar kosten aan verbonden?

Een intake gesprek (fysiek of online) is altijd onderdeel van een coaching gesprek. Op basis daarvan wordt, zowel door de coach als de coachee, bepaalt of er een vervolg afspraak komt of dat er een voorstel wordt gemaakt. Aan deze intake zijn geen kosten verbonden.