GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactReferenties

Referenties

Wij zijn trots op de langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Inzichten door praktische workshops
Inzichten door praktische workshops
Tijdens de training "Visionair en bevlogen leiderschap" van Q-Impact heb ik Peter Wijnands leren kennen als een prettige gesprekspartner en een zeer betrokken trainer. Hij maakt verbinding en creëert ruimte voor de individu en de groep. Peter maakt verbinding met de mens achter de praktijk, toont oprecht interesse en neemt iedereen serieus. Tijdens de training is er veel aandacht voor theorie, de praktische workshops ( rollenspellen) zorgen voor de meeste inzichten. Ik vond het fijn om deelgenoot te zijn van een groep mooie en inspirerende ondernemers. Doordat er veel interactie is heb ik ook van hen geleerd. Ik ben dankbaar voor de getoonde openheid en kwetsbaarheid. Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt door wat ik ervaren heb, dan is dat mijn bedoeling. Een aanbeveling dus!
Cidem Kalkan, Service manager bij Meiko
Veel waardevolle inzichten waar ik mee verder kan
Veel waardevolle inzichten waar ik mee verder kan
Door deze training heb ik veel waardevolle inzichten verkregen waar ik mee verder kan. Ik weet welke zaken er goed gaan, maar heb nu ook een concreet beeld gekregen om te werken aan de verdere verbetering van mijn organisatie. Het Coherence model geeft daarbij veel inzicht en helpt mij om van een afstand naar mijn organisatie te kijken en hier een plan voor op te stellen waar ik de komende drie jaar naartoe wil.
Wilfred Vijverberg, Algemeen directeur CH2O
Een flitsende start in sales
Een flitsende start in sales
Ik kijk met veel plezier terug op de zeer leerzame verkooptraining. Als startende buitendienstmedewerker heeft de training van Q-Impact mij ontzettend veel handvatten aangereikt om een flitsende start te maken in de sales. Wat mij erg heeft aangesproken in de training is dat de trainer flexibiliteit aanbiedt door navraag te doen naar uitdagingen in de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers. Er wordt vervolgens ingezoomd op deze uitdagingen en tijd genomen om oplossingen aan te dragen. De onderwerpen in de training bieden alle handvatten om je als persoon verder te ontwikkelen in het verkoopproces!
Finn Veken, Accountmanager ProMobility
Meer structuur en resultaatgerichter
Meer structuur en resultaatgerichter
De kleine groepsgrootte van de training heeft geresulteerd in een zeer persoonlijke aanpak, dit heb ik als prettig ervaren! Door het geleerde meermaals toe te kunnen passen tijdens de training heb ik de behandelde onderwerpen eigen kunnen maken en daar heb ik dagelijks profijt van. Ik ben met meer structuur en resultaatgerichtheid gaan werken en dit draagt op een positieve manier bij aan de kwaliteit van mij als accountmanager voor de klanten van TotaalVERS!
Paul Hagendoorn, Accountmanager TotaalVERS
Effectiever omgaan met mensen
De managementtraining stelt mij in staat om veel effectiever om te gaan met mijn waardevolste asset, mijn mensen
Maarten van Buuren, Directeur/Eigenaar Tekno
Meer vertrouwen in beslissingen nemen
Meer vertrouwen in beslissingen nemen
Door het deelnemen aan de managementtraining heb ik mijn kennis met betrekking tot het managen van een team en mijzelf vergroot en hierdoor kan ik effectiever en professioneler optreden en meer taken gedaan krijgen in kortere periode. Het positieve filter richting medewerkers is daarbij een goed hulpmiddel. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in de beslissingen die ik als manager neem.
Roel van Schie, Eigenaar Sjaak van Schie
Ik werd een completere en effectievere leidinggevende
Ik werd een completere en effectievere leidinggevende
De directie training heeft bijgedragen in mijn ontwikkeling tot een completere leidinggevende. Door de intensieve training heb ik inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten. Het heeft mij geholpen om effectiever om te gaan met mijn team en ik heb een betere balans gevonden tussen privé en werk. De training is van hoog niveau en door de beperkte groepsgrootte zeer effectief. Deze training is een absolute aanrader
Dirk Vreeken, Directeur, Martson
Werk alsof je al in de toekomst bent
Werk alsof je al in de toekomst bent
De directietraining heeft inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen. Met deze punten zijn we tijdens de training aan de slag gegaan. Het draait voor een groot gedeelte om je eigen gedrag en de veranderingen daarin. Als je van A naar B wilt, zal je altijd vanuit B moet werken. De 'B' wordt in een kleine groep met andere leidinggevende, voor iedereen persoonlijk gecreëerd. Ik kan mededirecteuren deze training van harte aanbevelen
Wim Stolk, Directeur Waterpas
Wilo Nederland is een nog betere werkgever geworden
Bij Wilo Nederland hadden we al best een aantal activiteiten omtrent Vitaliteit. Dit was alleen niet bekend bij iedereen, werd niet gebruikt, of sloot niet aan bij de behoefte en noodzaak van onze medewerkers. Tegelijkertijd zagen we het verzuim stijgen en bleek ook uit het Health Check-rapport dat het tijd was voor actie. Onder begeleiding van Merlin hebben we met een groep medewerkers van allerlei verschillende afdelingen in 5 inspirerende bijeenkomsten ons eigen vitaliteitsplan opgezet. Resultaat: Happy Wilo. Happy Wilo gaat over mensen, vitaliteit, gezondheid, sfeer, bewegen, ontspanning, creativiteit, voeding, werkplek en -omgeving. Het is erg fijn om met Merlin samen te werken en om stap voor stap door haar begeleid te worden in zowel het opzetten van het vitaliteitsplan als de communicatie eromheen en het beïnvloeden van ons gedrag. Wilo Nederland is een nog aantrekkelijkere werkgever geworden, de resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwd en tegelijk super praktisch. Mede dankzij Merlin is Happy Wilo nu een begrip binnen onze vitale organisatie.
Esthel, HR-manager Wilo Nederland B.V.
Bewustwording sleutel tot succes
Bewustwording sleutel tot succes
Gipmans Planten is zich ervan bewust dat gedragsverandering geduld (en dus tijd) vraagt. "Maar ik durf te stellen dat de training van Q-impact al een waarneembare verandering in het gedrag teweeg heeft gebracht. Meer dan alleen de stap ervoor, bewustwording. Q-impact gaf onze mensen een goede impuls naar meer focus op relatiemanagement en resultaatgericht werken. Daar plukken wij nu de vruchten van. Waarvoor dank.
Erik Gipmans, Algemeen directeur Gipmans Planten
Solide uitbouw van de organisatie
Solide uitbouw van de organisatie
Q-impact heeft bijgedragen aan een solide uitbouw van onze organisatie. Door een heldere communicatie en door een zekere rust en structuur begrijpen we niet alleen elkaar beter, maar ook onze klant en leverancier. De professionele en integere wijze waarop Peter de uitdaging bij Kekkila- BVB heeft opgepakt en de resultaten die hij heeft bereikt verdienen respect.''
Peter Jan Kuiper, COO Kekkila-BVB
Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Door de training 'Hoe vergroot ik mijn positieve impact als leidinggevende' zijn onze teamleiders sterk gegroeid binnen onze organisatie. De leerpunten uit de training worden dagelijks in de praktijk gebracht en dragen bij in de ontwikkeling van onze teamleiders. Deze training was zeer effectief en leerzaam en zeker een aanrader voor een organisatie die wil verder groeien.
Leon Jeucken, Manager Operations Kekkila-BVB
In mijn dagelijkse praktijk gebruik ik deze training; in de keuzes die ik maak of de benaderingen die ik kies
Ik heb bij Q-impact de verkoop training gevolgd. Ondanks de pittige stof zorgde Peter ervoor dat we scherp bleven. In de training zit namelijk erg veel interactie tussen trainer en leerlingen waardoor je steeds opnieuw uitgedaagd wordt om je praktijkvaardigheden te verbeteren. Door nabootsen van praktijksituaties hebben we diverse soorten gesprekken kunnen trainen zoals bijvoorbeeld telefoongesprekken, verkoopgesprekken, onderhandelen en voortgangsgesprekken. Ook leren omgaan met weerstand kwam regelmatig aan de orde. De presentatietraining heeft mij voldoende tips en trics meegegeven om ook deze vaardigheid te kunnen verbeteren. Er was veel gelegenheid tot het stellen van vragen waarna steevast een duidelijke uitleg volgde. Ik heb in mijn dagelijkse praktijk zeker iets aan de training: in keuzes die ik maak of in benaderingen die ik kies laat ik zeker doorklinken wat ik tijdens de opleiding heb geleerd. Ik kan dan ook alleen maar positief zijn over deze training en beveel deze daarom van harte aan!
Gerrit Kellerman, Sales representative M Locks
Door structuur meer duidelijkheid voor de medewerkers
Door structuur meer duidelijkheid voor de medewerkers
Door de management training die ik gevolgd heb bij Q-impact heb ik handvatten gekregen om als persoon op een positieve en motiverende manier met mijn team om te gaan. Ik heb geleerd om structuur aan te brengen in mijn werk, maar ook structuur in de omgang met je medewerkers. Dat geeft persoonlijke rust en rust in mijn onderneming omdat ik dit uitstraal. Deze training is echt aanrader!
Wilfred Vijverberg, European Sales and Service Manager CH2O
Sterke training: we gebruiken elkaar nu beter
Sterke training: we gebruiken elkaar nu beter
De DISC-training van Q-Impact heeft ons mooie inzichten gegeven. We werkten al erg goed samen, maar zijn nu nog scherper op onze persoonlijke overeenkomsten en verschillen. Hierdoor weten we beter hoe we elkaar kunnen helpen en faciliteren. De training is sterk opgebouwd en nog met grote regelmaat wordt er bij ons op kantoor gerefereerd aan onze 'kleuren en letters', wat naast begrip ook voor hilariteit zorgt.
Veerle Focke, eigenaar La Plume Media
Meer slagkracht in het bewerken van de markt
Meer slagkracht in het bewerken van de markt
Een van de doelstellingen van RIGO Verffabriek is om met krachtige mensen in een fijne omgeving te werken. Om de Verkoop Buitendienst nog krachtiger te maken heeft Q-Impact samen met de directie van RIGO en mijzelf een training samengesteld om de commerciële slagkracht en het imago in de markt te versterken. Peter heeft dit gedaan door goed te luisteren naar onze wensen. Met onder andere leuke (praktijk)opdrachten en mooie praktijkvoorbeelden heeft Peter onze Verkoop Buitendienst een grote stap laten maken in het bereiken van onze doelstelling. Daarbij verliest hij de individuele leerpunten niet uit het oog die uit de analyse van de persoonlijke competenties en gedrag naar voren zijn gekomen. Peter heeft de Verkoop Buitendienst nieuwe handvatten en andere inzichten gegeven zodat zij nóg slagvaardiger de markt kunnen benaderen. Na een aantal maanden bleek tijdens de 'Verankeringdag' dat langzaam het nieuwe geleerde bij de Verkoop Buitendienst 'erin gebakken' begint te raken.
Thomas Viellevoije, Teamleider verkoop RIGO Verffabriek
Meer tijd voor de toekomst van mijn bedrijf
Meer tijd voor de toekomst van mijn bedrijf
De directietraining heeft mij veel inzicht gegeven in mijn sterke en zwakke punten als leidinggevende. Tijdens de training is er hard gewerkt aan het versterken van mijn positieve kwaliteiten en het verbeteren van mijn zwakker ontwikkelde eigenschappen. Daarnaast heeft het mij geholpen om meer afstand te nemen van de dagelijkse operationele activiteiten en meer tijd in te plannen voor de lange termijn ontwikkeling van mijn bedrijf. Hierdoor heb ik een veel betere balans gevonden voor mijzelf, mijn medewerkers maar ook in mijn privésituatie. Ik kan iedere directeur, ondernemer of manager adviseren gebruik te maken van deze waardevolle training.
Ronald van der Leer, Directeur TotaalVERS
Ik heb een betere balans gevonden tussen privé en werk
De training "Visionair en inspirerend leidinggeven" heeft bijgedragen in mijn ontwikkeling tot een completere leidinggevende. Door de intensieve training heb ik inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten en is er bewust aan de zwakke punten gewerkt. Het heeft mij geholpen om effectiever om te gaan met ons team mensen en ik heb een betere balans gevonden tussen privé en werk. De training is van hoog niveau en door de kleine groepsgrootte zeer effectief. Deze training is een absolute aanrader.
Dirk Vreeken, Directeur BVB Logistics
Het is essentieel dat het team zich blijft ontwikkelen
In een snelgroeiende organisatie is het essentieel dat het team zich blijft ontwikkelen. Middels de leiderschapstraining van Q-impact hebben we meer inzicht gekregen in onze ontwikkeling, de individuele krachten van onze MT teamleden en hoe we deze nog beter aan kunnen wenden om als team nog betere prestaties neer te zetten. Daarnaast gaf Q-impact ons het inzicht hoe als leider (ipv manager) beter in staat te zijn om het maximale uit je team te halen.
Ralph Coenen, Vitacress Real
Betere keuze door verkregen inzichten
Betere keuze door verkregen inzichten
Ik heb een coachingtraject gevolgd bij Peter Wijnands. Met als doel om de juiste keuze te maken in mijn loopbaan. Via een aantal vragenlijsten, opdrachten, maar zeker ook door de persoonlijke gesprekken met Peter heb ik inzicht gekregen in mijn drijfveren, persoonlijke prioriteiten en valkuilen; waar word ik blij van, ben ik sterk in en krijg ik energie van. Door hierop te reflecteren en met dank aan de professionele en persoonlijke begeleiding, heb ik bewust kunnen kiezen voor een werkgever en functie die bij mij past, waarbij werk en privé mooi in balans zijn.
Pieter Derikx, Commercieel Manager Global Feed Mill