GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactStrategische partners

Strategische partners

Pridea

Medewerkers zijn onze belangrijkste bron van ideeën
Pridea is een strategische partner van Q-impact. Waarom? Innovatie binnen de MKB komt grotendeels tot stand door medewerkers. De ideeën die zij aanleveren zijn vaak het meest relevant en praktisch toepasbaar. Daarnaast blijkt uit onderzoek en vele praktijkvoorbeelden dat de implementatie van de aangeleverde ideeën een positief effect heeft op de winstbijdrage van de organisatie en een vliegwiel vormen voor een cultuur van continue verbetering.

Pridea biedt ondersteuning en oplossingen waarmee medewerkers gestructureerd een actieve rol nemen bij de realisatie van hun ideeën en waarmee je als organisatie grip houdt op het proces en het resultaat.

Q-impact wil door de samenwerking met Pridea leiders van organisaties de handvatten geven om innovatie en verbetering in gang te zetten met en door medewerkers. Dit stimuleren van intrapreneurship (intern ondernemerschap) maakt organisaties dynamisch en veerkrachtig. Het leidt tot bevlogen en succesvolle organisaties.  

"Ideas are useless, unless used"

- T. Levitt

 

House of Coherence

Kijken naar het grote geheel en werken vanuit samenhang
Voor organisatie ontwikkeling werkt Q-impact samen met House of Coherence. Met het Coherence model is het mogelijk de hele organisatie integraal in beeld krijgen in samenhang met haar omgeving. Door te werken met dit model kun je een organisatie vorm geven die klopt. Daar verstaan wij onder; een bevlogen, bezielde en dynamische organisatie.  Een organisatie met een duidelijke missie, positie, koerskracht en uitvoerend vermogen. Werkend vanuit heldere waarden die uitgedragen en geleefd worden door haar leiders en medewerkers.

Wat biedt dit voor uw organisatie?

  1. Een duidelijk beeld over hoe de organisatie functioneert; waar liggen sterktes? Waar liggen knelpunten? Wat is oorzaak en wat gevolg?
  2. Verbeterprocessen worden in kaart gebracht; van impuls tot realisatie. Spreken we van transitie, verander- of een verbeterproces? Wat is er echt nodig om tot verbetering te komen?
  3. Een concreet en gestructureerd toekomstplan voor de organisatie; waarbij een verbinding gemaakt wordt tussen de hogere doelen van de organisatie en de toegevoegde waarde voor de klant.

 

InReturn

Adviesbureau op het gebied van bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid.
Een partner waarmee Q-impact al enige jaren intensief mee samenwerkt.

Waarom? We hebben dezelfde missie; bevlogenheid verhogen in organisaties. Onze expertise is aanvullend en onze samenwerking synergetisch. 1 + 1 = 3.

Om met de woorden van InReturn te spreken: “Winst voor de werkgever én werknemer. Zo maken we de wereld mooier en gezonder.”