GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeNieuwsUitnodiging 'Maak je organisatie toekomstproof'...

Uitnodiging 'Maak je organisatie toekomstproof' - event 16 maart 2022

Uitnodiging 'Maak je organisatie toekomstproof' - event 16 maart 2022

Op 16 maart 2022 organiseert Peter samen met Merlin Jurg van Q-impact een interessant middag event voor directeuren en ondernemers; ‘Maak je organisatie toekomstproef’. Deelnemers krijgen hierin handreikingen hoe ze 5 sleutels van bevlogenheid kunnen inzetten in hun organisatie om daarmee hun organisatie toekomstproef te maken.

Van willen naar doen

Iets waar ondernemers sterk in zijn is de ‘als-dan’ redenaties. Wat als je team medewerkers allemaal bevlogen zouden zijn? Dan…. heb ik een groeiend klantenbestand, gemotiveerde en energieke medewerkers die beter samenwerken en met creatieve oplossingen komen. De meeste ondernemers hoeven weinig moeite te doen om deze mooie resultaten voor zich te zien. De wil naar een bevlogen en vitaal team, is er! Waar veel ondernemers op vast lopen is de hoe-vraag. Hoe gaan we dat dan doen?

Herken je dit? Ben je directeur of ondernemer van een MKB organisatie met die wil of dat onderbuik gevoel heeft van ‘hier moeten we iets mee?’ Loop je vast op de hoe-vraag? Dan is dit het moment om tot actie over te gaan. Schrijf je in voor het event van 16 maart.

Praktisch informatie op een rij

Wanneer:

16 maart

Programma:

  • Welkom en inloop van 18.3Welkom en inloop van 18.30 tot 19.00 uur met klein hapje en drankje
  • Start Workshop 19.00 uur
  • Einde workshop 20.30 uur
  • Netwerk Borrel 20.30 tot uiterlijk 21.30 uur

Plaats:

Haarlem

Wie:

ondernemers, directeuren en managers

Investering:

€125,-

Wat krijg je in return:

een inspirerende middag waarin je sleutels krijgt aangereikt om de bevlogenheid in jouw organisatie te verhogen. Je weet waar er kansen liggen en hoe je dat moet doen zodat jij je organisatie klaar kan stomen voor de toekomst. Daarnaast ontmoet je en leer je van andere ondernemers. Want alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Schrijf je hier in!