Vraag een gratis DISC leiderschap analyse aan.
Waardevolle inzichten in uw leiderschapstijl, sterktes en aandachtspunten.
Gratis analyse
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeNieuwsIf they don't grow they go!

If they don't grow they go!

If they don't grow they go!

Ik werk samen met een werving en selectie bureau. We delen ook dezelfde kantoorruimte en dan krijg je zo het een en ander mee. Zo ook deze week. Een jonge medewerker was telefonisch druk bezig om een nieuwe kandidaat te overtuigen dat zij een job had die echt op zijn lijf geschreven is. Ik vroeg haar waarom deze kandidaat de overstap zou gaan maken. Welke beweegredenen zou hij moeten hebben om dat te doen? Wat bood de andere werkgever meer? Uiteraard was dit ook een loonsverhoging, weliswaar minimaal maar toch. Maar de belangrijkste reden was… hij wilde zich verder ontwikkelen! Hij had het gevoel dat hij al een tijdje ‘stil stond’. Hij had geen collega’s die hem stimuleerde en er was geen perspectief waaruit bleek dat dit in de toekomst zou veranderen.

Een marktconform salaris en een goede werkrelatie met de leidinggevende zijn, samen met persoonlijke groei de belangrijkste redenen om bij een werkgever te blijven.

Q-impact werkt samen met TMA aan integraal talent management voor individuen, teams en organisaties. Gisteren heb ik met een aantal andere partners een hele interessante workshop gehad met hen over dit thema. Dank je wel Francesca Schroer, Ghislaine Tiessen-van der Knaap en Hein Piller dat jullie onze kennis en kunde op dit gebied weer een nieuwe boost hebben gegeven. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Hoe kun je strategisch talent management toepassen in uw organisatie om te zorgen dat uw medewerkers bevlogen hun werk uitvoeren en niet gaan lopen? Wilt u weten hoe je talenten van medewerkers beter kan benutten en in lijn brengen met je ondernemingsdoelen? Neem dan gerust contact op. Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor en geef je met veel plezier onze visie daarop!