GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeDownload gratis e-book

Leiderschap met IMPACT

’7 essentiële stappen die iedere leider moet nemen om succesvol te zijn”.

  • Ontwikkel je tot een effectief leider door het toepassen van de 7 stappen.
  • Leer hoe je kan bouwen aan een cultuur van VERTROUWEN.
  • Ontdek de basisbehoeften van mensen en op welke wijze je deze kan integreren in je coaching.  
  • Welke voorwaarden je moet creëren om een team bevlogen samen te laten werken.
  • Krijg meer tijd voor het realiseren van je lange termijn doelen.
  • Ontwikkel een effectieve werk-privé balans en leer deze te bewaken.
  • Wat jij kan doen om een bevlogen leider te zijn en dat over te dragen op je medewerkers.

Download hier het e-book

Inclusief een "BAMBOOK" ter waarde van 14,95 Euro. Om duurzaam notities te maken en je dag zo in te leren inrichten dat alles wat aandacht verdiend ook de aandacht krijgt.

Sinds 1999 heb ik mijn loopbaan toegewijd aan het vormgeven van groei, zowel voor individuen als organisaties. Mijn evolutie van trainer tot adviseur heeft zich gefocust op het verhogen van "bevlogenheid" binnen organisaties, met meetbare resultaten als leidraad.

Gedurende de laatste 25 jaar heb ik meer dan 1500 managers bij ruim 400 bedrijven getraind en gecoacht. Mijn missie? Hen niet alleen begeleiden bij het ontdekken, maar ook bij het krachtig ontwikkelen van hun leiderschap en management kwaliteiten. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren talloze sales professionals geholpen bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen.  

 


 

Mijn werk is niet slechts een bezigheid; het is een gepassioneerde toewijding om aantoonbare positieve impact te hebben, zowel op de maatschappij als de organisaties waarmee ik, samen met het team van Q-impact, werk. Mijn geloof in het creëren van tastbare waarde is elke dag mijn drijfveer om te werken aan de verbetering van de wereld om ons heen.

Download hier het e-book

Waardevolle inzichten en inspirerende training
Waardevolle inzichten en inspirerende training
Peter Wijnands, gaf de training "Visionair en bevlogen leiderschap" van Q-Impact. Hij creëert een open sfeer en toont oprechte interesse. Zijn aanpak, met theoretische basis en praktische rollenspellen, biedt waardevolle inzichten. De interactie met inspirerende ondernemers en gedeelde openheid maakten de ervaring nog waardevoller. Een aanbeveling als dit je hier open voor staat!
Cidem Kalkan, Service manager bij Meiko
Ik werd een completere en effectievere leidinggevende
Ik werd een completere en effectievere leidinggevende
De directie training heeft bijgedragen in mijn ontwikkeling tot een completere leidinggevende. Door de intensieve training heb ik inzicht gekregen in mijn sterke en zwakke punten. Het heeft mij geholpen om effectiever om te gaan met mijn team en ik heb een betere balans gevonden tussen privé en werk. De training is van hoog niveau en door de beperkte groepsgrootte zeer effectief. Deze training is een absolute aanrader
Dirk Vreeken, Directeur, Martson
Meer vertrouwen in beslissingen nemen
Meer vertrouwen in beslissingen nemen
Door het deelnemen aan de managementtraining “Leiding geven met IMPACT” heb ik mijn kennis met betrekking tot het managen van een team en mijzelf vergroot en hierdoor kan ik effectiever en professioneler optreden en meer taken gedaan krijgen in kortere periode. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in de beslissingen die ik als manager neem.
Roel van Schie, COO Sjaak van Schie
Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Door de training 'Hoe vergroot ik mijn positieve impact als leidinggevende' zijn onze teamleiders sterk gegroeid binnen onze organisatie. De leerpunten uit de training worden dagelijks in de praktijk gebracht en dragen bij in de ontwikkeling van onze teamleiders. Deze training was zeer effectief en leerzaam en zeen aanrader voor een organisatie die wil verder groeien.
Leon Jeucken, Manager Operations Kekkila-BVB

Download hier het e-book