Training doelgericht en motiverend leidinggeven

Training doelgericht en motiverend leidinggeven

Elke organisatie is anders. Elk mens is anders. En dat merken we ook met onze assessments, coachinggesprekken en trainingen. Trainingen op het gebied van gedragsontwikkeling. Onze doelen zijn het gedrag en de vaardigheden van teams en individuen naar een hoger niveau te brengen. Zo ook met de training doelgericht en motiverend leidinggeven die wij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd bij Gipmans Planten in Venlo. Een bedrijf dat toonaangevend is in hun branche en waar Q-Impact inmiddels al acht jaar mee samenwerkt in het kader van management en commerciële ontwikkeling van hun organisatie.

Martien over de training

Een van de deelnemers in de training was Martien van den Kerkhof. Hij is locatieleider bij Gipmans en heeft een team van 10 tot 14 enthousiaste collega’s onder zich. Daarnaast heeft Martien ook nog te maken met een variërend aantal uitzendkrachten.

Martien: “De training was zeer leerzaam, fijn en aansluitend op de situatie bij Gipmans. Leerzaam en fijn omdat er voorbeelden werden gebruikt uit de praktijk. Uit onze eigen organisatie. Daardoor was de training niet zo theoretisch. Mijn probleem was dat mijn werk altijd wel af was, voordat ik naar huis ging. Maar dat mijn afspraken en eigen tijd op de laatste plaats kwamen. Daarnaast heeft Peter mij op mijn gedrag en uitstraling gewezen. Weet wat je uitstraalt.”

Leerzaam en praktijkgericht

Martien gaat verder: “Ik heb geleerd dat de oplossing bij mezelf ligt. En om meer bewust te zijn van mijn houding, gedrag en mimiek. Daarnaast heb ik leren plannen. En ‘nee’ leren zeggen. Al deze zaken bij elkaar moeten automatismen worden. Maar elke dag betrap ik me er nog op dat je eraan moet blijven werken. Ondanks dat de training niet eenvoudig was, je moet toch je gedrag veranderen, beveel ik hem zeker aan anderen aan. Niet alleen omdat ik er heel veel aan gehad heb, maar ook vanwege de trainer, Peter. Een heel open en positief ingesteld persoon. Veel van geleerd. Ik hoop daarom ook dat ik meer trainingen mag volgen van mijn werkgever.”

Training doelgericht en motiverend leidinggeven

Ben jij ook geïnteresseerd in een open of interne training voor jezelf of je organisatie? Bijvoorbeeld de training doelgericht en motiverend leidinggeven. Neem dan contact met ons op.

Binnenkort start de Open Training Management. Ben jij teammanager of manager van een businessunit? En wil je meer rendement uit jezelf en je team halen? Dan is deze training zeker een aanrader voor jou.

Lees onze nieuwsartikelen en blogs als eerste op onze LinkedIn- en Facebookpagina.

Q-Impact. Quality in behavior.