Top 5 meest gelezen artikelen 2019

Top 5 meest gelezen artikelen 2019

Het einde van het jaar is daar. Het is bij uitstek een periode van doelen stellen. Waar wil ik naartoe in 2020? En hoe wil ik dat bereiken? Hoe ontwikkel ik me die kant op? En welke kansen moet ik zeker pakken? Uiteraard is het einde van het jaar ook een moment voor een terugblik. En een periode van lijstjes. Zo hebben wij ook een lijstje samengesteld. De top 5 meest gelezen artikelen op onze website. De meest gelezen artikelen van 2019.

Top 5 meest gelezen artikelen 2019

Nummer 5:  Zonder stress op vakantie. Vakantie is vakantie. Dt betekent dat je je werk met rust moet laten. Zoveel mogelijk. Hoe je dat doet? Dat lees je in ‘zonder stress op vakantie‘. We geven je in dit artikel tips over hoe je goed voorbereid op vakantie kunt gaan. Een vakantie waarin je niet gestoord wordt door collega’s en managers.

Nummer 4: 9 redenen om in een conflict een kans te zien. Een conflict wordt vaak als iets negatiefs gezien. Tenminste, dat imago hebben conflicten. In ‘9 redenen om in een conflict een kans te zien‘ laten we je zien dat de uitkomst van conflicten juist ook iets positiefs kan opleveren. Het kan juist je relatie met een werknemer of collega versterken.

Nummer 3: Intrinsieke motivatie. Zorg voor een proactieve en creatieve bedrijfscultuur. En voor positief ingestelde werknemers. Die met plezier naar het werk gaan, doordat ze een hoop vrijheid hebben. Vrijheid in wat ze doen, Een een werkplek waar ze gewaardeerd worden. In ‘intrinsieke motivatie‘ leggen we in vier stappen uit hoe je dat bereikt. Hoe je een positieve prestatiecultuur ontwikkelt.

Nummer 2: Succesvol verkopen en investeren in positief werkende relaties. Succesvol zijn als verkoper. Overtuigen en beïnvloeden. Investeren in positief werkende relaties. In het artikel ‘Succesvol verkopen en investeren in positief werkende relaties‘ laten we je kennismaken met Robert Cialdini. Deze sociaal psycholoog wordt beschouwd als de meest gezaghebbende autoriteit op het gebied van overtuigen en beïnvloeden. Daarnaast laten we je zien hoe je positief werkende relaties creëert. En hoe je ze behoudt. Want dit zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf.

Nummer 1: Productiviteit stijgt door creëren positieve prestatiecultuur. Een positieve prestatiecultuur levert vele voordelen. De productiviteit stijgt en resultaten worden behaald. En prestaties en deadlines worden eenvoudiger en eerder gehaald. En dat enkel door de verandering van de mindset. In het artikel ‘Productiviteit stijgt door creëren positieve prestatiecultuur‘ leggen we je de win-winsituatie voor. Wellicht was dit daarom het meest gelezen artikel in 2019.

Meer interessante artikelen?

Wil je meer interessante en inspirerende artikelen lezen? Lees ze dan hier. Of volg ons dan op ons Linkedin- en Facebookkanaal. Zo blijf je op de hoogte van onze interessante tips en gedachten.

Q-Impact. Quality in behavior.