Open Training Verkoop

Open Training Verkoop

Wil jij als accountmanager het beste uit jezelf halen? Wil je weten wat de definities zijn van ultiem klantgericht gedrag? Wil je weten waar je sterktes liggen en die verder ontwikkelen? Dan is de verkoop training “Het creëren en ontwikkelen van positief werkende relaties” van Q-Impact de training voor jou!

Het totale verkoopproces staat centraal

In de Open Training Verkoop staat het totale verkoopproces centraal. Door het volgen van deze training zal jouw persoonlijke effectiviteit als verkoper aanzienlijk toenemen. Je bent in staat om makkelijker en sneller nieuwe klanten te werven. Je krijgt meer oog voor de factoren die invloed hebben op het aankoopproces. En hoe je deze zelf kunt inzetten om je commerciële doelen te realiseren. Daarnaast besteden we aandacht aan op welke wijze je relaties kunt creëren die op lange termijn een bijdrage leveren aan de continuïteit van jouw organisatie.

Filosofie van de Open Training Verkoop

De training is praktisch en resultaatgericht. Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk waardoor je snel aantoonbare resultaten realiseert als gevolg van de training. Naast vele verschillende oefeningen is er ook veel tijd ingebouwd voor het delen van kennis en het uitwisselen van praktijkervaringen. Vanaf de tweede trainingsdag presenteren de deelnemers kort en bondig hun concrete leerervaringen en resultaten in een praktijkverslag. Doel hiervan is leren van elkaar. Er wordt getraind met kleine teams van maximaal acht personen. We kiezen daar bewust voor, omdat er zo voldoende individuele begeleiding is.

Metingen

In de maand voorafgaand aan de training word je uitgenodigd om deel te nemen aan de Q-impact 360° feedback. Dit meetinstrument verzamelt bij anderen (feedbackgevers) informatie over jou. Daarbij worden competenties gemeten met betrekking tot specifieke commerciële vaardigheden en gedrag. Zo is het duidelijk waar je kansen liggen en waar je je nog meer kunt verbeteren.

Start Open Training Verkoop

De start van de nieuwe training is op 24 september. Daarna zijn er nog vier trainingsdagen verspreid over de maanden oktober, november, december en januari. Een half jaar na de laatste training is er nog een verankeringsdag. Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar secretariaat@q-impact.com onder vermelding van Open Training Verkoop. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of download hier de brochure.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws van Q-Impact? Of wil je onze blogs lezen boordevol inspiratie? Volg dan onze Linkedin- en Facebookpagina.

Q-Impact. Quality in behavoir.