Open Training Management

Open Training Management

Ben jij teammanager? Of manager van een business unit? En wil je meer rendement uit jezelf en je team halen? Wil je veranderingen doorvoeren om meer resultaten met je team te boeken? Drie keer met ‘ja’ geantwoord? Dan is de Open Training Management wellicht iets voor jou.

Open Training Management, oftewel “Het initiëren van veranderingen”.

Dit is een training die je ondersteunt bij het halen van een hoger rendement uit jezelf en uit je medewerkers. De training bestaat uit zes dagen verspreid over 7 maanden. Een half jaar later is er nog een verankeringsdag. De training is praktijk- en resultaatgericht. 80% van de tijd wordt besteed aan oefenen en toepassen. Je leert namelijk vooral door eigen ervaring. Ook is er tijdens de training voldoende tijd ingebouwd voor feedback en het delen van kennis en ervaring.

Aspecten die aan de orde komen:

  • Hoe realiseer je de gewenste veranderingen binnen je team of business unit?
  • Hoe motiveer je jezelf en anderen voor deze veranderingen?
  • Welk gedrag is effectief?
  • Wat zijn je sterke kanten? En waar liggen verbeterpunten?
  • Hoe kun je jouw kwaliteiten optimaal inzetten om de gewenste doelen te halen?

Roel van Schie, operationeel manager bij Sjaak van Schie zegt er het volgende over:

“Door het deelnemen aan de managementtraining heb ik mijn kennis met betrekking tot het managen van een team en mijzelf vergroot en hierdoor kan ik effectiever en professioneler optreden en meer taken gedaan krijgen in kortere periode. Het positieve filter richting medewerkers is daarbij een goed hulpmiddel. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in de beslissingen die ik als manager neem”

De training is voor (ervaren) managers uit het bedrijfsleven. Maar ook voor managers van non-profit organisaties. Voor managers die zich verder willen bekwamen in het resultaatgericht aansturen en begeleiden van mensen.

Wil jij deze training ook volgen? Of wil je er meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Of download hier de brochure. 7 mei start de Open Training Management.

De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Lees onze nieuwsartikelen en blogs als eerste op onze LinkedIn- en Facebookpagina.

Q-Impact. Quality in behavior.