Kantoor Q-Impact gerestyled

Kantoor Q-Impact gerestyled

Eens in de zoveel tijd moet je je kantoor restylen. Tenminste dat vinden wij. Daarom de daad maar bij het woord gevoegd. Samen met Iduet (recruitment-, werving- en selectiebureau op het gebied van ICT, HRM, finance en E-commerce) houden wij kantoor aan het Kennemerplein in Haarlem. Wij voelen ons hier al een tijdje prima thuis. Maar het werd tijd voor een andere sfeer.

De juiste sfeer

En om die sfeer te creëren, hebben we contact gezocht met Ria Deen van het gelijknamige interieur- en stylingsbureau. De sfeer die wij zochten heeft zij perfect vertaald naar een frisse en strakke kantooromgeving met her en der warme accenten. Hier voelen we ons prettig bij. En daarom kunnen we onze plannen naar nog grotere hoogte brengen.

Gesprek over gedrags-, team-, of organisatieontwikkeling

Ben je toevallig een keer in de buurt van Haarlem centrum en wil je een kop koffie met ons drinken? Heb je iets te bespreken? Wil je meer weten over onze trainingen effectief  gedrag, (loopbaan) coaching of hoe je jouw talenten verder gericht kan ontwikkelen? Meld je dan even aan van tevoren. Door ons te bellen. Het kan namelijk zijn dat we ergens in het land training of coaching geven. Of op afspraak zijn. Op zo’n moment kunnen we je natuurlijk niet ontvangen. Zijn we wel aanwezig? Dan staat de deur voor je open.

Q-Impact. Quality in behavior.

Peter Wijnands

Lees onze nieuwsartikelen en blogs als eerste op onze LinkedIn- en Facebookpagina.