Event: Het creëren van een positieve prestatiecultuur.

Event: Het creëren van een positieve prestatiecultuur.

Op Donderdag 3 oktober 2019 organiseren wij het evenement ” Het creëren van een positieve prestatiecultuur”. En jij kunt erbij zijn. Reageer wel snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Creëer een positieve prestatiecultuur

The war on talent is actueler dan ooit. De arbeidsmarkt is krap. Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers aantrekken is een uitdaging. Een nog grotere uitdaging is om ze te behouden en te ontwikkelen. Jij wilt dat hun toegevoegde waarde voor de onderneming jaarlijks toeneemt of in ieder geval behouden blijft. Als leider heb je een belangrijke rol om een positief klimaat te creëren waarin de talenten van de medewerkers optimaal benut worden zodat daarmee de ondernemingsdoelstellingen op korte en lange termijn gerealiseerd worden.

Spreker Sander Aarts

Deze middag staat garant voor een aantal praktische maar ook strategische inzichten die direct toepasbaar zijn voor jou als leider van jouw onderneming. Sander Aarts, gedecoreerd militair, voormalig teamleider Special Forces en schrijver van het boek “NIET TE BREKEN” neemt je mee in de wereld van de elite eenheid MARSOF. Hoe kun jij als leidinggevende een winnaarsmentaliteit creëren? Bij zowel een individu als in jouw team. En hoe kun je deze lessen vertalen naar het dagelijks management van jouw onderneming.

Spreker Peter Wijnands

Peter Wijnands, directeur van Q-impact en inmiddels 20 jaar actief als gedragstrainer en coach, zal jou meenemen in het creëren van een positieve prestatie cultuur. Via een aantal heldere stappen zal hij jou duidelijk maken wat er voor nodig is om talent te signaleren. Vervolgens zal hij aangeven welke randvoorwaarden jij als leider kunt implementeren om tot een cultuur te komen waarin talent zich positief kan ontwikkelen.

Programma

  • 13.00 – 13.30 uur: Ontvangst
  • 13.30 – 13.35 uur: Welkom
  • 13.35 – 14.15 uur: Een positieve prestatiecultuur realiseren
  • 14.15 – 14.30 uur: Presenters Wall
  • 14.30 – 15.00 uur: Pauze
  • 15.00 – 15.45 uur: Het creëren van een winnaarsmentaliteit
  • 15.45 – 16.00 uur: Presenters Wall
  • 16.00 – 17.00 uur: Borrel en hapje en informele kennismaking deelnemers

De ontvangst is vanaf 13.00 uur. Het officiële programma start om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje nader met elkaar informeel kennis te maken en om van gedachten te wisselen. Je kunt jezelf opgeven door een mail te sturen naar: secretariaat@q-impact.com t.a.v. Iris Cops.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen!

Hartelijke groet,

Het team van Q-impact