GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeIndividuele ontwikkelingVerkooptraining

Verkoop: de bevlogen verkoper

Wanneer kun je bevlogen verkopen? Als je waarde creëert! Dan is verkopen een voorrecht! Waarde voor de klant, de organisatie waarvoor je werkt en de waarde voor jezelf als verkoper. In deze training staat het totale verkoopproces, van prospect tot tevreden klant, centraal. 

Download brochure Gratis intake

Locatie: NH Hotel Jan Tabak Bussum
Start: 28 mei 2024

Verkoop training: de bevlogen verkoper
5 x 1 dag + 1 verankering dag

De training heeft als doel om jouw persoonlijke effectiviteit op commercieel gebied te laten groeien. Q-impact laat zien welke factoren van invloed zijn op het aankoopproces en hoe je deze factoren kunt inzetten om jouw commerciële doelen te realiseren. Ook krijg je meer inzicht in jouw stijl van verkopen en waar je sterke punten liggen, zodat je deze kan inzetten om effectiever nieuwe klanten te werven. Ontwikkel jouw talenten om bevlogen te kunnen verkopen.

Een geslaagde verkoop komt voort uit de attitude van de verkoper, niet uit deze van de prospect.
– William Clement Stone

De volgende aspecten komen in de training aan de orde:

  • Hoe kan ik effectiever nieuwe klanten werven;
  • Hoe manage ik het tevredenheidsproces;
  • Voeren van effectieve verkoopgesprekken;
  • Omgaan met ontevreden klanten en klachten;
  • Jouw specifieke commerciële kwaliteiten en hoe die effectief in te zetten
  • Klantprofielen inzichtelijk via DISC sales.

Deelnemers

De training is afgestemd op medewerkers die werkzaam zijn in een commerciële functie zoals accountmanager, verkoper, (after)salesmanager of voor managers die hun commerciële kwaliteiten willen vergroten.

In mijn dagelijkse praktijk gebruik ik deze training; in de keuzes die ik maak of de benaderingen die ik kies
Ik heb bij Q-impact de verkoop training gevolgd. Ondanks de pittige stof zorgde Peter ervoor dat we scherp bleven. In de training zit namelijk erg veel interactie tussen trainer en leerlingen waardoor je steeds opnieuw uitgedaagd wordt om je praktijkvaardigheden te verbeteren. Door nabootsen van praktijksituaties hebben we diverse soorten gesprekken kunnen trainen zoals bijvoorbeeld telefoongesprekken, verkoopgesprekken, onderhandelen en voortgangsgesprekken. Ook leren omgaan met weerstand kwam regelmatig aan de orde. De presentatietraining heeft mij voldoende tips en trics meegegeven om ook deze vaardigheid te kunnen verbeteren. Er was veel gelegenheid tot het stellen van vragen waarna steevast een duidelijke uitleg volgde. Ik heb in mijn dagelijkse praktijk zeker iets aan de training: in keuzes die ik maak of in benaderingen die ik kies laat ik zeker doorklinken wat ik tijdens de opleiding heb geleerd. Ik kan dan ook alleen maar positief zijn over deze training en beveel deze daarom van harte aan!
Gerrit Kellerman, Sales representative M Locks

Download brochure Gratis intake

Wat zijn de kosten voor de training?

Voor meer informatie over de investering die gemoeid is met de training kun je een mail sturen naar info@q-impact.com. Wij geven jou dan de exacte investering die gemoeid is met de training.

Krijg ik een bewijs van deelname of certificaat na afloop van de training?

Wanneer je alle trainingsdagen hebt deelgenomen en de bijbehorende opdrachten zijn uitgevoerd ontvang je certificaat als bewijs van deelname en succesvolle afronding van de training.

Hoeveel tijd moet ik investeren ter voorbereiding en studie voor de training?

Je kunt rekening houden met 3 a 4 uur voorbereiding en studie tijd per trainingsdag.

Is er ook tijd voor individuele coaching gedurende het trainingstraject?

Halverwege de training is er een coaching gesprek gepland tussen de trainer en de deelnemer. Daarnaast is er altijd een intake gesprek vooraf gaande aan de training en is de trainer bereikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende de training.

Zijn er nog andere locaties waar de training gegeven wordt?

In principe vindt de training plaatst op de locatie die aangegeven staat op de site. Op basis van woonplaats van deelnemers is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen in de trainingslokatie mits dit voor alle trainingsdeelnemers akkoord is en past.

Wat is de start- en eindtijd van de trainingsdagen?

Alle trainingsdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Alleen de eerste dag van de Directie training start om 13.30 uur en heeft een avondprogramma tot 21.30 uur.

Wat als ik een trainingsdag mis vanwege vakantie of ziekte?

Je krijgt alle materialen van de gemiste trainingsdag. In overleg met de trainer wordt bepaalt hoe je de gemiste dag kunt inhalen zodat je training goed kan vervolgen.

Download brochure Gratis intake

Bekijk ook de andere trainingen

Q-impact levert diensten op het gebied van trainen, coachen en HR advies. Benieuwd naar onze andere trainingen?