Vraag een gratis DISC leiderschap analyse aan.
Waardevolle inzichten in uw leiderschapstijl, sterktes en aandachtspunten.
Gratis analyse
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeTeamontwikkeling

Het optimaal inzetten van elkaars talent leidt tot betere teamprestaties

Q-impact verzorgt training en coaching voor directie-, management- en verkoopteams. De kern daarvan bestaat uit het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking, om zo de doelstellingen van het team effectiever te bereiken. Welke toegevoegde waarde wil het team leveren voor de organisatie? Hoe kunnen we het team meer “volwassen” laten functioneren? Wat betekent dit voor de wijze van samenwerken? Waar liggen de talenten van de individuele groepsleden en hoe kunnen we deze optimaal inzetten om daarmee een bevlogen team te worden?

Programma’s voor teamontwikkeling verschillen flink per bedrijf. Q-impact stelt ze daarom modulair samen uit haar opleidingsportfolio, al naar gelang de situatie en de doelen van de organisatie.

Uiteindelijk kan men de bedrijfsvoering reduceren tot drie woorden: mensen, product en winst. Als je geen goed team hebt, kan je niet veel doen met de andere twee.
– Lee lacocca

Wil je meer weten over onze teamontwikkelingstrajecten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Onze teamleiders zijn sterk gegroeid
Door de training 'Hoe vergroot ik mijn positieve impact als leidinggevende' zijn onze teamleiders sterk gegroeid binnen onze organisatie. De leerpunten uit de training worden dagelijks in de praktijk gebracht en dragen bij in de ontwikkeling van onze teamleiders. Deze training was zeer effectief en leerzaam en zeker een aanrader voor een organisatie die wil verder groeien.
Leon Jeucken, Manager Operations Kekkila-BVB