GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactHans de Winkel

Hans de Winkel

Hans de Winkel

Trainer/Coach

"Mijn passie is om mensen in beweging te zetten. Ik haal bijzonder veel voldoening uit het begeleiden en coachen van individuen, en het zien van hun groei op weg naar het bereiken van hun doelen. Daar word ik echt blij van!

Mijn carrière begon in de autobranche, waar ik waardevolle kennis heb opgedaan over productverkoop. Al snel ontdekte ik echter dat het succes in verkoop voornamelijk afhangt van het begrijpen van mensen en hun gedrag. Wat maakte het verschil tussen het sluiten van een succesvolle deal met de ene klant en het falen bij de andere?

Naast mijn verkoopervaring heb ik twintig jaar leidinggegeven als vestigingsmanager aan verschillende commerciële teams. Hier ontdekte ik dat mijn leiderschapsstijl direct invloed had op hun gedrag en prestaties. Het overbrengen van mijn bevlogenheid als manager leidde vaak al snel tot opmerkelijke resultaten. Als trainer kreeg ik de kans om me verder te verdiepen in dit boeiende onderwerp en anderen te inspireren met mijn ervaring en enthousiasme.

In mijn visie is leren een essentieel onderdeel van het leven. Mijn meest recente opleiding tot coach heeft mijn inzicht nog verder vergroot, waardoor ik deelnemers aan onze trainingen nog beter kan begeleiden op hun weg naar succes, zowel binnen als buiten de trainingsomgeving."