GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactMerlin Jurg

Merlin Jurg

Merlin Jurg

Consultant/Trainer

Mijn hart ligt bij het inzetten van innovatieve formats om werkgevers te stimuleren de bevlogenheid van hun medewerkers te ontluiken. Ik vind het geweldig om te zien wat voor een moois het de werkgever én werknemers brengt. Want inzetten op bevlogenheid is win(st)-win(st).

Als werkgever heb je veel invloed op de betrokkenheid, gedrevenheid, productiviteit, vitaliteit en werkplezier van een medewerker. Het gaat om mensen motiveren, verleiden, stimuleren, belonen en uitdagen. Dat kan je doen via het bewustzijn, maar óók via het onderbewustzijn. 90% van ons gedrag wordt immers bepaald door het onderbewustzijn. Mijn kennis over gedragsbeïnvloeding en interventieontwikkeling zet ik altijd in bij mijn adviesgesprekken en ontwikkeltrajecten bij bedrijven. Samen ontwikkelen we dan een visie en strategie die de bevlogenheid van de medewerkers verhoogd. Een aanpak die effectief is én die aansluit bij de medewerkers en het bedrijf.

Ik ben geregistreerd consultant duurzame inzetbaarheid en gezondheidswetenschapper. Maar bovenal iemand die graag met open blik naar de mens kijkt. Het liefst ga ik daarom met mijn gezin op vakantie naar plaatsen waar dingen heel anders gaan als de overig 328 dagen van het jaar. Dat opent mijn ogen, houdt mij weg van veronderstellingen en inspireert mij.