GRATIS e-book 'Leiderschap met IMPACT' aanvragen
7 stappen die iedere manager moet nemen om succesvol te zijn
Gratis e-book
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactEelco Cremer

Eelco Cremer

Eelco Cremer

Consultant/Trainer

Organisaties helpen hun doelen te realiseren; welk gedrag is daarvoor nodig? Mijn visie is dat je met positieve psychologie mensen in beweging krijgt op een manier die bij ze past. Dat gaat samen met een winnaarsmentaliteit, streng en rechtvaardig. En bijpassend voorbeeldgedrag van het MT.

Samen kom je verder.

Voor Q-impact richt ik mij met name op beoordelen/functioneren (ontwerp, advies en training) en de inzet van interactieve video in trainingen. Ik werk met TrainTool (Faculty of Skills) en ben bekend met aNewSpring en Showpad.

Wat levert dat meestal op? Uitlijning van doelen en focus op resultaten, zicht op (on)gewenst gedrag; keuzes durven maken, betere klantgerichte samenwerking binnen en tussen afdelingen, efficiëntere bedrijfsvoering.

Sinds 1987 is Rotterdam mijn basis en die van mijn vrouw en (wat later J) 2 dochters. Na een dynamisch gezinsleven, o.a. 10 jaar als hockey-coach, zijn de 2 meiden inmiddels het huis uit en breekt een nieuwe fase aan, spannend! Verder tennis en schaats ik nog met veel plezier en loop ik regelmatig 10km. En zoals eigenlijk in alles: nooit te oud om te leren.