Vraag een gratis DISC leiderschap analyse aan.
Waardevolle inzichten in uw leiderschapstijl, sterktes en aandachtspunten.
Gratis analyse
Direct contact? Bel: 023 - 751 59 18

HomeOver Q ImpactBoris Goddijn

Boris Goddijn

Boris Goddijn

Consultant

Een verandering bij anderen teweeg brengen, hoe klein ook, daar krijg ik elke dag energie van. Of ik nu als consultant directies adviseer over talentmanagement, als trainer deelnemers vaardigheden aanleer, als mediator partijen ondersteun bij het oplossen van hun conflict of als blogger mijn ervaringen deel met lezers; het gaat er mij altijd om dat zij op een andere manier kunnen kijken naar wat hen op dat moment bezighoudt. Daarmee creëer ik een nieuw perspectief.

Voor Q-impact richt ik mij op talentmanagement. Daarbij help ik leiders van organisaties hun verwachtingen over de benodigde toegevoegde waarde en het gewenste gedrag bij medewerkers inzichtelijk en concreet te maken. Tevens coach ik medewerkers bij het inzichtelijk maken en het ontwikkelen van hun talenten en ondersteun ik de organisatie bij het maken van de match tussen wat er aan talent in huis is en wat er aan talent nodig is voor een effectieve strategierealisatie. Q-impact biedt hiermee een praktische manier van talentmanagement voor organisaties die gericht zijn op groei en ontwikkeling.

Mijn inspiratie haal ik uit ervaringen die ik elke dag opdoe. Het zet mij aan tot continu leren, creativiteit, mindfulness en experimenteren met eigen gedragsveranderingen. Waar mogelijk probeer ik alles wat ik anderen leer zelf te ervaren. Dat maakt dat ik dicht bij mijzelf kan blijven bij alles wat ik doe.