Farah Khan – Managementassistent

Ik ben iemand, die van aanpakken houdt en dat past goed bij mijn functie als managementassistent. Mijn hoofdtaak is om zo efficiënt en effectief mogelijk mijn directe collega en indirecte collegae te ondersteunen. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen en manieren om de situatie te verbeteren of naar een hoger niveau te tillen. Focus en hard werken, zijn naar mijn mening, de beste ingrediënten om ieder bedrijf en uiteraard jezelf te laten groeien. Mijn levensmoto is dan ook: “Alles begint en eindigt bij jezelf’

In mijn studententijd heb ik veel baantjes gehad in allerlei branches, van Retail, horeca tot aan promotiewerk. Na het afronden van mijn studie Bestuurskunde heb ik bij verschillende organisaties gewerkt, waardoor ik veel mensen heb ontmoet met verschillende achtergronden. Op een gegeven ogenblik ben ik door een gebeurtenis in mijn leven in aanraking gekomen met het Boeddhisme en dat heeft mijn leven met extra dimensie verrijkt. Naast het Boeddhisme verdiep ik in me in verschillende levensovertuigingen om tot inspiratie te komen.

In mijn functie als managementassistent komen al deze aspecten goed samen, waardoor ik veel plezier beleef in mijn werk. Daarnaast leer ik veel van mijn directe leidinggevende en leer ik veel van hoe hij het vak in de praktijk brengt. Tevens is ons vakgebied constant onderhevig aan allerlei veranderingen, waardoor het een dynamische omgeving is en dat past goed bij mijn karakter.

In mijn vrije tijd sport ik veel, met name kracht en cross-fit trainingen. Ik ben dan ook van mening dat een gezond en sterk lichaam zorgt voor een sterke geest. Daarnaast hou ik van lezen, muziek en allerlei uitingen van kunst.